|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Ξεκινάω αυτόν τον καιρό ένα Νάνο reef. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω βάλει το νερό με το αλάτι και περιμένω να σπάσει, αλλά έχει εμφανιστεί μια περίεργη θολούρα η οποία δεν λέει να φύγει. Συγκεκριμενα χρησιμοποιώ νερό βρύσης (ξέρω ξέρω...) και το αλάτι της Κέντ στο μωβ/ροζ σακουλάκι. Σε ένα πείραμα που έκανα σε ποτήρι, είχα τα ίδια αποτελέσματα... την πρώτη ώρα με το ανακάτεμα το νερό είναι διαυγές και φαίνονται μόνο κάποιοι κόκοι από το αλάτι. Το επόμενο πρωινό, το νερό στο ποτήρι παρουσιάζει μια έντονη θολούρα. Το νερό δεν έχει παράγωγα αζώτου και το αλάτι δεν ήτανε πετρωμένο. Καμιά ιδέα πέραν του ότι ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ΡΟ? Υπάρχει περίπτωση το αλάτι να αντιδρά με κάτι στο νερό? Δυστυχώς δεν έχω τη φωτογραφική να σας δείξω τι εννοώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φυτά θα έχουν πρόβλημα αν βάλω αλάτι? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-08 22:03 |
Πρόβλημα σε φυτά με αλάτι... | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-09-07 08:43 |
guppies και αλάτι | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-09-07 09:40 |
Αλάτι για γλυκό νερό - Πρόβλημα! | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 26-07-07 10:34 |
plecos και αλάτι | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 17:57 |