|
||||
|
||||
![]()
Ένας φίλος θέλει να πάρει σκιουράκι και μιας και εγώ δεν έχω ιδέα,σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ μήπως και κάποιος είχε-έχει σκίουρο ή ξέρει πληροφορίες.
Υπάρχουν ράτσες που είναι πιο ήμερες από άλλες; Θέλει κάποια ιδιαίτερη φροντίδα; Μπορεί να παρέχει σωστές συνθηκες διαβίωσης για το ζωντανό; Ευχαριστώ.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Προετοιμασία για αστακό - Πληροφορίες | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-07-06 09:38 |
Πληροφορίες για AMMOLOCK 2... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-12-05 14:44 |
Πληροφορίες για προϊόντα Tetra | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 16-11-05 00:59 |
Πληροφορίες για Reef ;;; | pauuuulllllllll | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-03-05 12:22 |