|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ότι υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να βρω!!!
Θελω μια λάμπα για το 15λτ, με τον μονομάχο, μήκους 15 ή 20 ή 25 εκ. Που μπορώ να βρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν θέλω να βάλω μικρό φωτιστικό πάνω από το ενυδρείο! Μου είπαν να βάλω από τις απλές τις οικολογικές, έβαλα και δεν κάνει δουλειά, χαλάνε τα φυτά. Μόνο οι ανούμπιες δεν χαλάνε και οι κρυπτοκορίνες μείνανε στάσιμες! Ούτε ένα νέο φύλλο ούτε λίγη ανάπτυψη!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Συνδιασμός για μικρό ενυδρείο | Emily | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 15-11-07 15:32 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Δεύτερη λάμπα σε ενυδρείο carrefure | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 07-07-06 13:56 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |