|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και στο forum ''πατριωτάκι''!
Χρειάζεσαι επειγόντος ενα εξωτερικό φίλτρο, (εγω θα πρότεινα eheim) κάτι σαν κι αυτό http://www.aquaristic.net/eheim-prof...ll-3-2080.html θερμοστάτη ίδια μάρκα μ αυτόν που έχεις απλά να προσέξεις να έχεις καλύψει τα λίτρα σου. Επειδή έχεις αρκετό μήκος ενυδρείου καλό θα ήταν (αν είναι εφικτό) ο ένας θερμοστάτης να είναι στην άκρη της μιας πλευράς κι ο άλλος στην άλλη. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του αζώτου, θα μπορείς να επιλέξεις τροπικά ψάρια συμβατά μεταξύ τους. (Αυτό θα το δούμε σε δευτερη φάση). Τέλος ΜΗΝ ξαναπάς στον συγκεκριμένο προμηθευτή σου. ![]() Χρόνια πολλά! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |
Το πρώτο μου post | redshark | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-12-06 11:48 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |
Egeria densa το πρώτο μου φυτό. Ερωτήσεις | akis07 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 03-05-06 18:30 |
Η πρώτη μου αβαρία, το πρώτο σφουγγάρισμα! | ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-02-05 09:53 |