|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμμωνία σε μορφή αμπούλας,που πήρα την περασμένη εβδομάδα απο το water-Inn έβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες τους καθώς και μία αμπούλα με βακτηρίδια )ανεξάρτητα με αυτά που βάζω καθημερινά. Όντως, στο ενυδρείο μου έχε μείνει ένας κακομοίρης Cherrry που δεν έχω που να τον δανείσω μέχρι να στρώσω τα φίλτρα μου Τον ταίζω κάθε 2 με 3 ημέρες και πολύ λιτά (1-2 φλουδίτσες Βάζω κανονικά τα βακτηρίδια και τα φίλτρα τα καθάρισα μία φορά από την αρχή στο νερό που έβγαλα απο το ενυδρείο Την αμμωνία την τεστάρω με υγρά τεστ της Tetra και τα υπόλοιπα με χαρτάκια (Οι τιμές που μου έβγαλε το Water Inn είναι αυτές που βγάζω εγώ) Απλά η Tetra είναι σε χρώμα και όχι σε τιμές τα αποτελέσματα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
Σταθερές τιμές 1 βδομάδα τώρα.... | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-09-07 08:06 |
Εδώ και 4 μέρες.... | Hypostomus | Greek Aquarist's Boards | 2 | 02-06-06 09:54 |
Γεννανε καθε 7 μέρες. | Νίκος | Δίσκοι | 23 | 10-09-04 21:48 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |