|
|||
|
|||
![]()
Γεία σας και απο μένα παιδια... μετά απο πολύ υπομονετικό στρώσιμο σήμερα έχω βάλει 8 γκάπυ μέσα... (2 αρσ. 6 θυλ.)!!!! είναι όλα τους πανέμορφα και τρομέρά ζωηρα... δεν έχουν βάλουν κόλο κάτω που λέμε... αν εξαιρέσεις ότι είναι δώρο και μερικά χρωματακία εγω δεν θα τα προτιμουσα κατα τα άλλα όλα καλα... τέλεια δηλαδη!!!
κ τώρα έχω κάποιες απορίες... Οι τροφές που μου φέρανε είναι Tetra Pro,Tetra Pro Color καθώς επίσης μου είπανε να δίνω και τροφή του μονομάχου μου (ο οποίος κατοικει σε ένα 15αλιτρο φυτεμένο...είχε μπει 3 μέρες στο 80 άλιτρο αλλα μετακόμισε!!!) Τώρα πόσο να ταιζώ δεν μου είπανε?τι τρόφή να ρίχνω? απο όλες που έχω τώρα? Επίσης το φίτλρο είναι της Eheim 2213 με 440λιτρα/ώρα... μήπως να το χαμηλώσω λιγάκι λέτε να τα ενοχλεί η δυνατή ροή??προς το παρον τα βλέπω πηγαινουν μπροστά στη φλογέρα κ προσπαθούν να πάνε προς αυτή... σαν παιχνίδι όλα μαζι... αλλα μένουν ακίνητα.. μετα κολυμπάνε πάλι..!! Σε λίγο και φωτογραφίες...!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Απορίες για νέο Φίλτρο | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-06-07 08:35 |
Απορίες και προβληματα με φυτά | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-03-07 16:57 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |
Aμμος και απορίες | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-05-06 16:09 |