|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας μετα απο πολυ καιρο
εχω μαζεψε καποια χρηματα και λεω να κανω καμια προσθαφαιρεση στο ενυδρειο -οπως βλεπετε η πετρα στα δεξια απλα καθεται.η αλλη στηριζει το ξυλο και οταν δοκιμασα να τη βγαλω το ξυλο ''πηγε'' προς την επιφανεια ετσι σκεφτομαι να βγαλω τη πετρα που καθεται ή να την ενωσω καπως ορθια με την αλλη. -στη θεση της να βαλω ειτε κανα δυο καρυδες ειτε τις αλλες τις πετρες που ειναι σαν μαρμαρο αλλαλ λεπτες και μαυρες αφου τις κολλησω. να βαλω μπολικες ετσι ωστε να φθανουν μεχρι το υψος του καπακιου. τι λετε? -θελω να βαλω και κανενα αλλο φυτο μαλλον κανα κοκκινωπο.γινεται με τις δυο λαμπες που εχω?τι αλλο θα χρειαστω?υποψιν co2 δεν εχω καν. -το(α) φυτο(α) που εχω δεσει με πετονια στα ξυλα ουτε καν εχουν μεγαλωσει αλλα και ουτε ''δεσει'' πανω στα ξυλα.γιατι? θελω να καλυψω ενα μερος των ξυλων.υπαρχει κανας κισσος γλυκου νερου?να ειναι και κοκκινωπος!!! -αξιζει συμφωνα με τα ψαρια που εχω να αγορασω γρασιδι-γκαζον?ποιο να παρω? -συμφωνα με τα ψαρια και τα λιτρα που εχω μπορω να βαλω γαριδες και ποσες?ποιες να παρω? ακουει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
rio 400 | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-04-06 13:04 |
νέο ενυδρείο rio 400 | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 5 | 17-03-06 22:54 |
Καί άλλο ενυδρείο? RIO 400 | Makis M | Malawi | 46 | 16-10-04 00:25 |