|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο μου τρέχει ήδη ένα μήνα εκ των οποίων οι δυο τελευταίες εβδομάδες είναι κατοικήσιμες (το ξεκίνησα με έτοιμα βακτηρία). Στην αρχή όλα πήγαιναν περίφημα. Ακόμα και η άλγη που εμφανίσθηκε έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Οι μετρησεις του νερου είναι: Αμμωνία: 0 GH: 7 KH: 4 PH: 7 NO2: 0 N03: 8 mg/lt. N03: 8 mg/lt Αλλαγές νερού: 25% κάθε εβδομάδα. Τα λίτρα του ενυδρείου είναι 130 καθαρά. Οι μετρήσεις αυτές ήταν σταθερές από την δεύτερη εβδομάδα. Ξαφνικά από την προηγούμενοι εβδομάδα το νερό έχει αρχίσει και θολώνει και η αμμώνια έχει ανεβεί περίπου στο 0,25 mg/lt. Έκανα μια αλλαγή 50% το Σάββατο και σήμερα πάλι θόλο….. κάποια αλλαγή στη ρουτίνα του ενυδρείου δεν έκανα εκτός από το ότι την προηγούμενοι εβδομάδα ξεκίνησα να τα ταΐζω 2 με 3 φορές την μέρα από λίγο γιατί πριν τα τάιζα μόνο μια φορά την ημέρα (εσείς πόσο τα ταΐζεται???) και του ότι φύτεψα και ένα φυτό (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μοιάζει με κερατόφυλο). Τα ψάρια που έχω μέσα από ότι μου έχετε πει είναι ήδη αρκετά αλλά έχω σκοπό όταν δημιουργηθούν κάποια ζευγάρια να τα αραιώσω: 3 gourami. (μικρά) 5 κλόουν (μικρά) 5 αγγελόψαρα ( 3 πολύ μικρά και 2 μεγαλύτερα) 2 πλατύστομους (δεν ξέρω ακριβός το είδος, μάλλον Hypostomus punctatus - Suckermouth Catfish) 8 μικρά που μοιάζουν με νέον αλλά δεν είναι νέον…. (μικρά, διαφανές, με μια πορτοκαλί φωσφοριζέ λωρίδα κατά μήκος του σώματος) Ευχαριστώ, περιμένω τα Φώτα σας! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |