|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τον τελευταιο καιρο η βαλισνερια μου εχει ενα προβληματακι με περισσοτερο τα παλια φυλλα της τα οποια ειναι σα να ξεθωριαζουν μετα απο λιγο κιτρινιζουν και σιγα σιγα διαλυονται το φυτο γενικα πεταει καινουργιες καταβολαδες συνεχεια και δεν δειχνει να νεκρωνει απλα τα μεγαλυτερα φυλλα εχουν αυτο το συμπτωμα....τι λετε καλιο και σιδηρο μου λειπει?
η λιπανση ειναι λιγοστη φως περιπου 0,5w/l και δεν εχω διοξειδιο<γενικα χαμηλων απαιτησεων> υποστρωμα σερα εμπλουτισμενο προσφατα με ταμπλετες seachem....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβληματακι | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-03-07 14:41 |
πΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ | vasilis-arta | Bettas | 13 | 12-08-05 15:58 |
Κλάδεμα Vallisneria... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-06-05 13:18 |
Κλαδεμα σε Vallisneria | dantouan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-01-05 11:58 |
Vallisneria ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ !! | γαυρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-03 14:37 |