|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας ,
Έχω ένα ενυδρείου CAYMAN 70lt στο οποίο έχω μέσα 2 βραχάκια , χοντρό χαλίκι , 3 ραμιρέζι και 1 κοπάδι καρδινάλιους.Σκέφτομαι να ξεκινήσω φυτεμένο και θα ήθελα να με συμβουλέψετε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω καθώς ξέρω ελάχιστα πράγματα για φυτά .Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κρατήσω τα ψάρια σε ξεχωριστό ενυδρείο , μόνο σε μία λεκάνη προσωρινά.Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσω , τι χαλίκι πρέπει να βάλω , χρειάζεται υπόστρωμα και αν ναι τι ?Τα ψάρια μετά από πόση ώρα περίπου θα μπορέσω να τα ξαναβάλλω μέσα? Και αν μπορείτε να μου προτείνετε και είδη φυτών που θα μπορέσω να βάλω και να συντηρήσω .Αναμένω τα φώτα σας , ευχαριστώ . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-07 16:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 27-05-07 19:07 |
Παρουσιαση Φυτεμενου | thanosatha | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 18-05-07 17:26 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
ξεκινημα φυτεμενου | GODLIGHT | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-11-06 14:34 |