|
||||
|
||||
![]()
Έχω την RO standard της Aqua Medic στην οποία έβαλα σήμερα καινούργιο προφίλτρο και φίλτρο άνθρακα. Σε μέτρηση με τα παλαιότερα έβγαζε kH 4-5 κάτι που δεν με ικανοποιούσε οπότε θεώρησα καλό να προβώ στην αλλαγή των προφίλτρων. Το θέμα είναι ότι όλο το μεσημέρι μετρώ το νερό που βγάζει η RO και με νερό δικτύου ΚΗ=9 η RO μου δίνει πριν 2 ώρες 6 και τώρα 7!!!
Oι μετρήσεις έγιναν με 3 διαφορετικά test 3 διαφορετικών εταιριών χωρίς αποκλίσεις. Αν γνωρίζει κάποιος (πχ μεμβράνη - τέλος) ας με πληροφορήσει για να αγοράσω μια καινούργια από τη ro-man και να τελειώνει το ζήτημα (θα την είχα αγοράσει με τα έξοδα που έχω κάνει για αυτή...) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα σε κυκλοφοριτή της Tunze ! | nikman | Κυκλοφορία | 18 | 10-02-07 21:04 |
πρόβλημα με της φωτο ( πάλι ) | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-07-06 21:01 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |
Κατάλογος με τα ψάρια της Ελλάδας ή της Μεσογείου ? | PLUTON | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 12-07-05 22:32 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |