|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλός μας βρήκες και καλός ήρθες στην παρέα μας …
Είμαι και εγώ καινούργιος στο θαλασσινό, οπότε πολύ λίγο θα μπορέσω να σε βοηθήσω σχετικά … πλην όμως αυτά που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι για 240 λίτρα reef ενυδρείο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να βάλεις πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη … ( ίσως και στις 2 τσέπες ) Γιατί το λέω αυτό ? Αρχικά για να είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει που πάς να μπλέξεις !! Και κατά δεύτερον … γιατί μόνο άμα το πάρεις απόφαση μπορείς να προχωρήσεις σωστά … Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτείς πολύ σοβαρά το θέμα του εξοπλισμού και κυρίως του skimmer που για reef θα πρέπει να είναι υπερδιπλάσιο ίσως και υπερτριπλάσιο των λίτρων σου … Το skimmer που μας αναφέρεις ότι έχεις δεν το ξέρω … και ούτε ιδικός είμαι να σου πω 100 %. Αλλά από τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του κρίνοντας … και έχοντας είδη πάρει γνώμη για τα εσωτερικά skimmer με την αερόπετρα … νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα καλύψει τις ανάγκες σου … και ιδίως μιλώντας για reef, για fish only ίσως να ήταν ποιο πιθανό. Βέβαια να δούμε τι θα πούνε και τα κεφάλια της κατηγορίας … Από φίλτρο τι παίζει ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |