|
||||
|
||||
![]()
1)Ενα από τα 4 μόλυ που έχω, το οποίο είναι θυλυκό και έγκυος,είχε σήμερα ρόζ χρώμα στα περιτώματα του!Αυτό έχει να κάνει με κάποια τροφή που έφαγε ή είναι σημάδι αίματος(δεν πιστευω να έχουν περίοδο τα ψάρια ε?
![]() 2)Το σαλιγκάρι μου (golden snail) είχε κολλημένα εσωτερικά του κελύφους του κάποια μαύρα μπαλάκια που ενώνονται με μαύρες ίνες,και τα οποία ξεκόλλησαν και έπεσαν στον πυθμένα.Είναι αυγά αυτά?πρέπει να τα μαζέψω σε κάποιο ποιό ασφαλές μέρος? 3)Πως να καθαρίζω την γεννήστρα μου χωρίς να ενοχλήσω τα νεογέννητα ψαράκια?Έχει ύπολλέιματα τροφής στον πυθμένα του... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Τροφή για τροπικά ψάρια" Fishy της PET | DJK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-01-06 14:56 |
Στρώσιμο θαλασσινού ενυδρείου και ένα κάρο ερωτησούλες... | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 21-04-05 13:44 |
Νέο ενυδρείο !! Και ερωτησούλες !! | cxenos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 18-12-04 02:55 |
Δυο ερωτησούλες!! | Αλεξης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-03-04 04:20 |
SOS ... TEST για βότσαλα - τροπικά/κρύο νερό | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-09-03 13:22 |