|
||||
|
||||
![]()
Αν η ροη ειναι μεγαλη, το προβλημα μπορει να δημιουργηθει καθως μεγαλωνουν και εμφανιζουν ογκο.
Μου χει τυχει να πανε και να στουμπωσουν στην εισοδο του φιλτρου.. Οσο ηταν μικρα δεν στουμπωναν.. Στο μεγαλο θα φαγωθουν απο τα υπολοιπα. Σε αυτα τα λιτρα θα θες 3 αλλαγες την ημερα για να τα κρατησεις.. Το προβλημα ειναι οτι προς το παρον τρωνε μονο αρτεμιες. Οταν αρχισουν το flake, κατι γινεται. Αντικατεστησε το 15ρι με ενα 60 ρι. Αυτο γινεται σχετικα ευκολα, πολυ οικονομικα και με λιγη γκρινια. Κανενα μηνα τον θες οπωσδηποτε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |