|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει σε παλιότερο post ότι η βιταμίνη Β βοηθάει στην ανάπλαση των πτερυγιων μετα απο finrot. Σε τι μορφή όμως? Όσες βιταμίνες έχω βρει μέχρι τώρα λένε απλά ότι περιέχουν τα πάντα, ότι φτιάχνουν τα χρώματα και τη διάθεση των ψαριών (μόνο το μαλλί δεν τους φτιάχνουν!) και μπουρου... μπουρου...
Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο? Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να βρεθεί η Β μόνη της, αλλά έστω κάτι που να έχει Β σε μεγάλο ποσοστό? Ευχαριστώ ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιταμίνη C στα ψάρια? | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-11-05 19:19 |
Μετά από πόσο καιρό | Archon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-11-04 12:07 |
Μετά την εξάτμιση ποσότητας νερού | GC | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 29-05-04 14:36 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |