|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα …
Συγγνώμη που δεν έχω συστηθεί … θα προσπαθήσω να βρω τα λόγια να το κάνω αυτές τις μέρες … ![]() Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν στο ενυδρείο μου είναι ότι μετά από θεραπεία για ick ένα καταπληκτικό Egeria najans που έχω/ είχα κάτι έπαθε … έχει γείρει και είναι πιο καφέ – διαφανές … μάλλον χάλασε δηλαδή … ![]() Ξέρει κανείς να μου πει εάν είναι από την θεραπεία για ick… η τι άλλο μπορεί να έπαθε, εάν σώζεται, τι να κάνω … και πως θα αποφύγω παρόμοια προβλήματα στο μέλλον … Οι Anubias nana ,Red Ozelot Sword και Althernanthera cardinalis δεν πάθανε τίποτα … Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη binational : 21-10-06 στις 13:51 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |