Νεοφυτεμενο ενυδρειο
Καλησπερα σας! Επεστρεψα κ παλι μετα απο αρκετο καιρο κοντα σας γιατι θα χρειαστω την βοηθεια σας....Χθες μετα απο 2 χρονια εμπειριας μου με τα ενυδρεια αποφασισα επιτελους να πεταξω οτι πλαστικο φυτο ειχα κ να φυτεψω αληθινα!Πηρα χωρις να εχω ιδεα 2 anubia congensis,2rainbow celebes,1 pot pogostermon helferi,2 cryptocoryne willisii,2 anubia barteri,2 ceratophyllum demersum, k 1 elodea densa.Επισης μολις τα φυτεψα, χωρις να ξερω αν επρεπε να βγαλω το πλαστικο που εχουν απο κατω κ το εβγαλα, εριξα flourish exsel , k florenette sera ταμπλετες που μου ειπαν να παρω.Το πρωι σημερα τι να δω... τα 2 τα κερατοφυλλα κ ενα ακομα, ειχαν γινει γευμα απο τα ψαρια κ συνεχεια αυτο γινεται... Επιπλεουν αυτα που ξεθαβουν κ τα ξαναφυτευω.ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ δηλαδη...Θελω την συμβουλη σας πανω σε αυτα που σας ειπα, τι λαθος εκανα, κ τι χρωμα αφισσα πηγαινει ωστε να φαινονται ομορφα τα φυτα.Μαλλον θα χρειαστει να παρω κι αλλα γιατι φαινεται αδειο σε σχεση με την εμφανιση που ειχε πριν με τα ψευτικα.Εσεις που ξερετε. Βλεπετε καποια απο αυτα που εβαλα να ειναι ευκολα κ γρηγορης αναπτυξης; Τι μου προτεινετε να παρω επιπλεον; Ξερω οτι γινομαι κουραστικη με τοσα που εγραψα, αλλα οταν εισαι ασχετος οσο κ να εχεις διαβασει κατα καιρους πανω στο θεμα, μεσα στο μαγαζι τα ξεχνας...Ευχαριστω!
|