|
||||
|
||||
![]()
έχω το εν λόγο φίλτρο, BLUWAVE 05
http://www.ferplast.it/en/pagina_602.html Το φίλτρο αυτό αποτελείται απο 4 βαθμίδες απο όπου περνάει το νερό και με σειρά είναι, μπλέ σφουγγάρια (2), μακαρόνι,βιόμπαλες και τέλος το σφουγγάρι άνθρακα που στο τέλος του είναι ο κυκλοφοριτής που ξανα βάζει το νερό στο ενυδρείο. κοιτώντας το απο πάνω το φίλτρο είναι χωρισμένο σε 2 τμήματα. το πρώτο τμήμα είναι που έχει τα σφουγγάρια και το μακαρόνι και το άλλο που έχει τις βιόμπαλες και τον άνθρακα και κυκλοφοριτή. Το θέμα είναι το εξής. η στάθμη του νερόυ στο πρώτο τμήμα είναι αρκετή και καλύπτει τα υλικά κανονικά. στο δεύτερο όμως τμήμα που βρίσκεται και η αντλία η στάθμη του νερού είναι κατα πολύ κατώτερη απο το πρώτο, με αποτέλεσμα με το που θα εξατμιστεί λίγο νερό ένα τμήμα των υλικών να στεγνώνει . Κατα συνέπεια κάθε μέρα είμαι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι και αναπληρώνω ό,τι εξατμίζεται για να μην μείνουν τα υλικά χωρίς νερό. καθάρισα όλα τα υλικά μήπως και έχουν πιάσει πολύ βρώμα και δεν κυκλοφορεί καλά το νερό, καθάρισα το φίλτρο ΜΕΣΑ με λάστιχο μήπως και εκεί έχει μείνει πολυ βρώμα ... αλλά τίποτα. Βασικά δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι εξ' αρχής ..... ![]() όποιος έχει κάποια ιδέα ή ακόμα καλύτερα όποιος έχει κάποια απο τα εν λόγο φίλτρα (ferplast) ας μου πεί πώς είναι το δικό του και αν η στάθμη το νερού και στα δύο τμήματα είναι η ίδια ... Υ.Γ κάτι μου λέει πως θα πάω σε εξωτερικό να τελειώνουμεεεεε ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |