|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εντάξει … είπαμε 1,2 τόνους ενυδρείο είναι … αλλά νομίζω ότι πήρες πολύ φόρα … στο κάτω κάτω δεν έχεις και πισίνα !! ![]() καταρχάς συμφωνώ σε όλα με τον Xotikouli … με μία πολύ γρήγορη ματιά έχουμε τα clown μπορούν να φτάσουν και τα 30 εκατοστά … νομίζω ότι τα 10 ψάρια είναι υπερβολικά πολλά !! τα golden nugget plecos επίσης φτάνουν τα 30 εκ. … 4 ούτε κατά διάνεια … 2 και πάρα πολλοί είναι … οι δίσκοι τα 17 εκ. … θα αφήσω τους ιδικούς να κρίνουν αν χωράνε … αλλά νομίζω ότι είναι πολλά 10 κομμάτια … τα jurupari τα 24 εκ. … και κρίνοντας από το άνοιγμα του στόματος τους … δεν νομίζω ότι θα κάνανε καλή παρέα με τα τέτρα … εκτός ίσως από την ώρα του φαγητού βέβαια … επίσης δεν μας έχεις πει κάποια πράγματα για το ενυδρείο σου … όπως για παράδειγμα δουλεύει με sub ?? αν ναί πόσα λίτρα είναι ??? θα συμφωνήσω ότι θα ήταν καλύτερα τα τέτρα να είναι από 2 το πολύ 3 είδη για να μπορέσεις να διακρίνεις καλύτερα συμπεριφορές … σε κάθε περίπτωση θεωρώ τον αριθμό των 120 κομματιών υπερβολικά μεγάλο … ακόμα και για τα λίτρα σου … (πάντα σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα ψάρια ) τέλος … έχεις σκεφτεί πόσο θα σου στοιχίσει για να αποκτήσεις όλα αυτά τα ψάρια ????????????????????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 07-08-06 στις 02:04 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem discus trace..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-01-06 12:39 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
discus aquarium lights | johnny98130 | Δίσκοι | 7 | 13-10-03 09:43 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |