|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 3 μέρες σε μια από τις γκαπίνες μου έχει πρηστεί η κοιλιά της. Γένησε περίπου πάνω από 19 μικρά στις25/6/06. Παρατήρησα ότι είχε αδειάσει η κοιλίτσα της αλλά έκανα λάθος γιατί την άλλη μέρα αθεάσησαν άλλα 2 μικρά στο ενυδρείο που μεταφέρθηκε. (Γέννησε σά αλλο μικρότερο ενυδρείο που διαθέτω). Δεν ξέρω εάν είναι ασθένεια γιατί είναι ζωντανότατη ,τρώει κανονικότατα, ακόμη κυνυγάει και τα 2 μικρά της που καταφέρνουν και επιβιώνουν ακόμα μέσα σρ τόσα ενήλικα ψαράκια.
Ιχθυοφόρτιση του ενυδρείου: 2 ενήλικα Μόλλυ 2 μικρά μόλυ περίπου 2-3 cm 8 ενήλικα γκάπι όχι πλήρη ανάπτυξης (έχω δει και μεγαλύτερα) συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω γκαπίνας. Νερό: ΝΗ3/ΝΗ4 0 Ν02 0 Ν03 <10 ΚΗ 5 GH 9 Σας ευχαριστώ από τώρα για τις απαντήσεις σας. Τα τεστ είναι υγρά της Aquarium Pharmaceuticals εκτός από ΚΗ & GH που είναι υγρά της SERA. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKORAS : 10-07-06 στις 00:49 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένη κοιλιά | ΙΧΘΥΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 05-04-04 00:47 |