|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, δοκίμασα και με υδροχλωρικό και μου δείχνει τα ίδια: Βάζοντας σε ένα σφηνακοπότηρο λίγη άμμο (2-3 χιλιοστά) υπάρχουν 2-3 κόκοι που βράζουν. Τι λέτε, σε αυτό οφείλεται η άνοδος της σκληρότητας ή είναι πολύ μικρή η ποσότητα των κόκκων που είναι ασβεστολιθικοί, οπότε πρέπει να αναζητήσουμε αλλού την αιτία;;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|