|
||||
|
||||
![]()
Τον κάλεσα και τον ενημέρωσα. Ήταν πολύ φιλικός (όπως και όταν πήγα από εκεί). Θα ξαναπάω τη μπουκάλα να τη δει για διαρροές και να τη ξαναγεμίσει.
(Αυτή τη φορά θα τη ζυγίσω καλού κακού). Τώρα έχω συνδέσει την back up μπουκάλα 2Kg (που μου την έχει γεμίσει ο ίδιος) και έχω κάνει τεστ με σαπουνόνερο και δε χάνει. Να δω πότε θα αδειάσει. Περίεργο που άδειασε τόσο γρήγορα, αλλά ο τύπος είναι φοβερός, δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει τόσο καλό επαγγελματία (ξέρω ακούγεται αντιφατικό αλλά είναι φοβερά ευγενικός και εξυπηρετικός).
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶δειασμα - Γέμισμα | dongvc | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-05-18 23:22 |
Γέμισμα φιάλης co2 | vrillgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 07-06-15 13:42 |
Βοήθεια με ρύθμιση μπουκάλες διοξειδίου | Christos86 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-05-14 17:54 |
Γέμισμα co2 | Pitsiovic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 17-11-13 21:01 |
Γιατί οι μπουκάλες co2 γεμάτες είναι μόνο 50 bar; | bouboulas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-11-13 13:40 |