|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρωτο θαλασσινό κ εγώ 😊
Καλησπέρα στην παρέα.
Επιτέλους στα 34 μου αξιοθηκα να κάνω ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα. Το πρωτο μου θαλασσινό ενυδρείο. 😁😁😁 η ευτυχία μου δεν κρύβεται. Καλοδεχόυμενες οποίες συμβουλές από τους παλιούς κ έμπειρους. Γιατιβσαν νέος κ εγώ σίγουρα θα εχω κάνει τα λαθάκια μου. Έχουμε κ λέμε. 48 ώρες λοιπόν σε λειτουργία. 250 λίτρα τετράγωνο. Pet worx. 50 λίτρα είναι στο φίλτρο. Σήμερα έβαλα μέσα τον κύριο βράχο και το αλάτι και αύριο θα βάλω τους άλλους 2. Ο βράχος συνολικά θα είναι περίπου 25κ. Παραθέτω φωτο από κάτω παιδιά. Μια ερώτηση. Στο πετσοπ μου προτείνανε να ρίξω μέσα αμμωνία. Τι λέτε? Ευχαριστώ πολύ, Γιώργος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |