|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο Αμάνο δεν μπορεί να παρεβρεθεί λόγω ρευματισμών στα δάχτυλα (λογω του οτι τσαλαβουτάει συνέχεια τα χέρια του στα νερά λέει!) παρακάλεσε ΕΜΕΝΑ να τον εκπροσωπήσω... αν και δεν έχω "προετοιμαστεί" κατάλληλα για διάλεξη, εντούτοις θα φέρω και κλαδέματα απο Hydrocotyle leucocephala και Rotala rotundifolia που μου έδωσε ο Takashi... Μου είπε να τα δώσω 6 ευρώ το κοτσανάκι, αλλά τελικά μάλλον θα τα χαρίσω και ας λέει μετά ό,τι θέλει...!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
Συνάντηση βορείων και νοτίων. | Νίκος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-09-04 14:25 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων και περιχώρων. Σάββατο 3 Απριλίου | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 26-04-04 01:23 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |