|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω ολους στην παρεα
![]() Εχω στη διαθεση μου ενα 80 λιτρο ενυδρειο ενα εξ. φιλτρο eheim ecco pro 300. 10 κιλα αμμο λευκη [πιθανον να χρειαστουν κ αλλα] και πολυ ορεξη. θελω να στησω ενα φυτεμενο ενυδρειο ομως οι γνωσεις μου ειναι λιγο περιορισμενες ![]() Εχω μια μικρη εμπειρια στο χομπι απο παλιοτερα. στο ενυδρειο θα μπει μπολι οταν θα μπουν κ ψαρια. Θελω να στησω ενα χαμηλων απαιτησεων φυτεμενο κυριως λογο κοστους, αλλα να ειναι σωστο κ τα φυτα μου να εχουν ο,τι τους χρειαζεται. α) ξερω οτι το ειδικο υποστρωμα δεν ειναι αναγκαιο. εχει ομως εμφανη διαφορα στην αναπτυξη των φυτων; αξιζει να βαλω; β)εχω προβλημα με τα φυτα που θα βαλω μεσα. ![]() δεν θελω ανουμπιες γιατι δε με τρελαινουν ![]() θα βαλω καμποσες κρυπτοκορινες σκεφτομουν, για μπροστα. στη μια πλευρα του ενυδρειου σκεφτομουν για εγκερια ντενσα αν και δε με τρελαινει το παρον φυτο θελω καποιο φυτο για πισω. Επισης σκεφτομουν κ εχινοδορους που ειναι μεγαλο φυτο. γενικα το θελω ζουγκλιτσα ![]() γ) ο φωτισμος ειναι λεντακια στο καπακι του ενυδρειου αλλα δε γραφει καποιο παραπανω στοιχειο. Εχετε μηπως καποιο φωτιστικο να προτεινετε; Γενικα θα ηθελα τις προτασεις σας σε αλλα φυτα γιατι οπως προειπα οι γνωσεις μ ειναι περιορισμενες. Σας ευχαριστω εκ των προτερων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρα-φυτεμένα ενυδρεία κ ψάρια | GN_AZ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 17-05-16 11:51 |
Νέος στα Φυτεμένα (Ερωτήσεις). | ForshakeN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-01-16 19:11 |
Εμπειρίες με φωτισμό LED σε φυτεμένα? | Apostolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-03-12 22:19 |
Ερωτηση για φιλτρο σε φυτεμένα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-11-10 19:06 |
Ιδέες για φυτεμένα | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-07-10 22:01 |