|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα ,
Σακη μολις εκανα μετρηση αφου εχω διαμορφωση σωστα το κανιστρο απιονισμου με νεα ρητινη και βγαζει tds 0 στους 26 κελσιου . απογευμα θα γινει μια μετρηση στα φωσφορικα να δω τι εχω και ποσο ξερναει ακομα ο βραχος μου π ηταν νεκρος απο αλλο ενυδρειο που δεν ξερω αν ηταν και f.o.w.l.r. και τι χημεια ειχε εκει . ο αραγωνιτης επισεις μεταχειρα πλυμενος και αυτος με την σειρα του εχει ενα μεριδιο επιβαρυνσης του νερου μου . μεχρι τωρα εχω παρει κοντα στα 1500 λιτρα καθαρο με το ζορι Σακη , ειναι νωρις ακομα , νομιζω . Καλου κακου σιφωναρισα λιγο πρασινο κυανο και εκανα 80 λιτρα αλλαγη νερου και ο αγωνας συνεχιζεται στον υφαλο . ![]() ------------------------- Να προσθεσω πως δεν εχω προσθεση βακτηρια για κανα μηνα τωρα , νομιζω τα ξεχασα εντελως . να ρηξω η να μην ασχοληθω οσο βλεπω πρασινο κυανο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 10-09-17 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |