|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
update... για οσους τους αρεσει να διαβαζουν για τις λιμνες.
Σαββατο 1 Ιουνιου με τον πολυ καύσωνα φευγω για γαμο στα Γιαννενα. Πηγαινω ταιζω τα ψαρια ολα οκ. Γυρναω τη Δευτερα και τι να δω....!!!!!! εχει φρακαρει η αντλια . το νερο πρασινο πηχτό και στην επιφανεια ενα στρωμα αλγης. τα ψαρια ευτυχως ειναι ολα καλα, η αεραντλια δουλευε . ανοιγω καθαριζω την αντλια που τελικα δεν καηκε. καθαριζω και το φιλτρο με τα σφουγγαρια και βαζω μπρος. λεω απο μεσα μου οτι αυτο το πραμα δεν θα καθαρισει με τιποτα. καθομαι και κανω ενα αμμοφιλτρο για να δουλεψει μια δευτερη αντλια και να περασει το νερο απο εκει μπας και καθαρισει. και αφου περασαν 2 μερες με την κατασκευη παω στο χωριο. κουβαλαω ολο το κακο συναπάντημα και βλεπω το νερο κρυσταλλο..... τι να πω τωρα...... παιρνω κι εγω την κυριακη την κοριτσαρα μου και παωωωωω για καφεεεε
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |