|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Νέο Malawi 180 λίτρα
Καλησπέρα σε όλους.Εχουμε καιρό να τα πούμε!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Εδώ και κάποιες μέρες πήρα την απόφαση να ξεκινήσω σιγά σιγά το στήσιμο του νέου ενυδρείου.Οπως μου είχαν προτείνει στο παρελθόν,πήγα στο Σούνιο κοντά,(μόλις επέστρεψα) να μαζέψω θλασσινή άμμο.Μάζεψα 40 λίτρα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.Η άμμος που μάζεψα,στην ουσία είναι αμμοχάλικο.Βέβαια είναι η κλασική άμμος που συναντάμε στις περισσότερες ελληνικές παραλίες.Απλά δεν είχα παρατηρήσει ποτέ όλο αυτό το χαλικάκι που εμπεριέχει.Είναι κατάλληλη;Ρωτάω πριν ξεκινήσω το πλύσιμό της...Ευχαριστώ πολύ..
Υγ:Γνωρίζει κανείς γιατί το tapatalk δεν δέχεται τα στοιχεία του λογαριασμού μου; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |