|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας.
Και ο συνδυασμός ψαριών αλλά και οι μετρήσεις πιστεύω πως δεν είναι σωστές. Τα ψάρια δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, είναι σε λάθος ομάδες και κάποια από αυτά δεν είναι σε νερό με τις απαραίτητες παράμετρες. Τα τεστ είναι υγρά ή χαρτάκια ; Πόσο καιρό λειτουργεί το ενυδρείο και πως το έστρωσες ; Μου κάνει εντύπωση που τα νιτρικά (ΝΟ3) είναι 0 και αυτό με φοβίζει μήπως δεν είναι στρωμένο. Τεστ αμμωνίας έχεις κάνει ; Για κάποια από τα ψάρια το PH είναι υψηλό όπως και η GH
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι σωστό για πλέκο? | dimitris_s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 12-01-13 23:55 |
Αναπτύσετε ζωή αλλα δεν ξέρω τι είναι | mhxninja | Θαλάσσια Βιολογία | 4 | 19-09-11 18:38 |
Βοήθεια δεν ξέρω τι είναι... | kapsok | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-01-11 16:39 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
είναι σωστό το πάχος αυτό; | roti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-08 23:37 |