|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
¶χισα το θέμα εδώ γιατί εδώ θά κατάληξη είχα αγοράσει 4 jewel cichlids από πετ σοπ τα οποία τόσο ποιό πολύ τα παρατηρούσα κάτι δεν μου κολαγε στα χρώματα τούς διότι το καθένα είχε διαφορετικό μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι τα ψαράκια αυτά ήτανε υβρίδια πήγα πίσω δυσάρεστημένος καί εκνευρισμένος το παιδί στο πετ σοπ δεν τον ένοιαζε και πολύ τα έδωσα πίσω καί δέν ζήτησα τίποτα με κυνηγούσαν λίγο να παρω κάτι άλλο και τούς είπα πώς δεν είναι τα λεφτά όσο τα ζωντανά.τώρα θέλω να βάλω στο ενυδρείο μου φίλους από τί λίμνη Μαλάουι το μόνο πού θέλω σίγουρα είναι να τα παρω από κάποιον από το φόρουμ το θέμα ποιό είδος θα είναι άνετο στο ενυδρείο μου που είναι χωρητικότητας 180 lt και έχει 1 μέτρο μήκος ευχαρίστω παιδιά πού υπαρχετε και έμαθα πολά από το φόρουμ αλλιώς δεν θα είχα καταλάβει τίποτα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υβρίδια Aulonocara | Κλεόβουλος | Malawi | 0 | 29-04-14 12:38 |
Νέα υβρίδια!!! | lingistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-04-14 15:56 |
Υβρίδια ψαρια | snakepanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-13 21:31 |
Ζωοτόκα -υβρίδια | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-06-07 20:23 |