|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μου κάτι Τάκη μου για να καταλάβω.Τα χρειαζόμαστε τα νιτρικά ή όχι.Είχα σκεφτεί Τάκη μ' αυτό που έγινε να κρατάω ένα ημερολόγιο για κάθε ενυδρείο και να αναφέρω αλλαγές νερού,μετρήσεις,εισαγωγές ψαριών και δεν ξέρω τι άλλο και τώρα που το λες κι εσύ βλέπω πως δεν θα ήταν παρατραβηγμένο να το πραγματοποιήσω.Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο πες μου τι και τι γράφεις μήπως κάτι σημαντικό μου ξεφεύγει.
Στο 400άρι που προαναφέρθηκα στα τελευταία ποστ αυτού του θέματος έκανα μια αλλαγή 25% χτες μετά τα τεστ αλλά και σήμερα χωρίς να μετρήσω έκανα αλλαγή νερού 30% δηλαδή 200 λίτρα μετρημένα.Καθάρισα το εξωτερικό φίλτρο που είναι JBL CrystalProfi e 1500 και το εσωτερικό του JUWEL.Η συντήρηση που σας είπα τελείωσε στις 16:00. Σε λίγο θα κάνω μέτρηση και θα σας ανεβάσω τ'αποτελέσματα.Υπόψιν είχε αμμωνία και νιτρώδη 0. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου | ioanna932011 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 06-04-12 15:08 |
Στρωσιμο ενυδρειου | oldschool12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-11 13:19 |
Στρωσιμο ενυδρειου | ΝΙΚΟΣ 13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-11 12:39 |
Στρωσιμο ενυδρειου | Αιμιλιανος Σεραφειμ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-12-09 02:25 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KARYDAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-11-06 00:48 |