|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Έχουμε και λέμε.... Καταρχάς οι τιμές ανά τετραγωνικό που βρήκα εδώ στην περιοχή (χωρίς να ψάξω Θεσσαλονίκη ή Σίνδο - με το πάνε έλα και τις βενζίνες που θα έκαιγα, θεώρησα πως δεν έχει νόημα να τραβιέμαι μέχρι εκεί) είναι 35/m2 για 8mm και 25/m2 για 5mm. Τα δικά μου 8mm είναι 2,08 m2, οι κόντρες 0,53 m2 και το φίλτρο 0,3 m2. Είναι 73¤ η γυάλα, 18,5¤ οι κόντρες και 7¤ το φίλτρο. Το ροντάρισμα, για την γυάλα και μόνο, 12¤. Αναγκαίο (αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα, θα ροντάριζα και τις κόντρες από την μία πλευρά τους τουλάχιστον). Και 2 κομμάτια plexiglass 40Χ50cm 18¤. Σύνολο κλείσαμε στα 120¤. Πιστεύω στην περιοχή σου να έχεις πιο πολλές επιλογές τιμών. Επίσης ρόλο παίζει και ο μάστορας. Ο δικός μου, θεωρώ πως έκανε καλή δουλειά. Ελπίζω να βοήθησα. ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελικά το ξαναέψαξα γιατί άλλα θυμόμουνα να έχω διαβάσει. Μήπως το είχα σωστά - πρώτα τον υαλοβάμβακα; Δες εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/Filters1.htm ![]() ![]() ![]()
alex ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 12-03-14 στις 09:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |