|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
Πριν δειτε τις παρακατω εικονες απομακρυνετε γυναικοπαιδα απο το δωματιο. Ειναι σκηνες τρομου !!!! 1ον γιατι εχουμε 1 χρονο να το καθαρισουμε (αυτο ειναι ενα θεμα που θελω να θιξουμε δηλαδη το πως το κραταμε καθαρο οσο περισσοτερο γινεται και αν εχει σχεση με την κατασκευη 2ον Ο πατερας μου το κατασκευασε χωρις καμια μελετη απο χομπυ πριν 15 χρονια;;; δεν θυμαμαι καν ...Ουσιαστικα δεν εχει γνωσεις στο αντικειμενο. Πλεον ειπα να αναλαβω. Πιανει το χερι μου σε κατασκευες και πατεντες. Αν μπορω να το σωσω (μια ερωτηση ειναι...η σιλικονη μετα απο τοσα χρονια αντεχει;;;;; ![]() 3ον Οριστε οι φωτογραφιες του τρομου παρακατω Παρεξηγηση δεν υπαρχει ελευθερα τη γνωμη σας !!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
SOS τρεχουν νερα | stelios2809 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-09-10 14:38 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
χρειαζομε τα φωτα σας (μερα που ειναι ) | tok | Δίσκοι | 2 | 07-01-08 23:20 |