|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε commando κανένας δεν υποχρέωσε να πάρεις τίποτα! ρώτησες με π.μ. και σου απάντησα ! σε δυο χρόνια θα πέσουν αρκετά οι τιμές σε μαύρες πράσινες και ότι θες χρώμα !θα έχουν βγει οι πουα! ναι έχω δει και εγώ τιμές που έχω αναρωτηθεί αν είναι τυπογραφικό λάθος !και δεν αναφέρομαι μόνο στα ελληνικά μαγαζιά! http://www.rendo-shrimp.de/epages/62701010.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62701010/Products/%221RS%20057[4]%22 199 ευρω? και για κάποιο ελληνικό μαγαζί κάποιο ψάρι πάνω από χίλια ευρώ!!!!!!
Chocolate(μαύρη! Γάλακτος, λευκή?) ευχαριστώ σχεδόν γείτονα για την ευχή! Και αν καταφέρω και έχω αναπαραγωγή! Θεού θέλοντας θα σε βοηθήσω να φτιάξεις το γαριδαδικο που έχεις απωθημένο!(έτσι γράφεις θαρρώ στο προφίλ) Neocaridina davidi var black |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |