|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τα νιτρικα ηταν πανω απο 80! μιλησα με το καταστημα του ειπα τι τιμες νερου εχω ,μου ειπε οτι θα καθαριστει το 95% του νερου και μου προτεινε αυτη http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30122 την οποια και χρησημοποιω!ναι την αφησα να τρεξει αλλα οπως ειπα εχω κανει απο 3 αλλαγες νερου στα 2 ενυδρεια δηλαδη εχω παραγει γυρω στα 450 λιτρα νερου!και ειμαι σε μια φαση τωρα που δεν ξερω αν ειμαι σε καλο σταδιο!!!σιγουρα ειμαι μερα με την νυχτα απο πριν αλλα συμφωνα με τις τιμες που εχω τωρα τι γινεται?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού Ηράκλειο Κρήτης | beeromixalhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-04-13 11:54 |
Ποιότητα νερού | Ορέστης | ¶λλα ζώα | 5 | 20-03-11 19:52 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |