|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το λινκ που εβαλες ειναι μονο για τα ανταλλακτικα ξυραφια.
Μη κανει κανενα λαθος καποιος και παραγγειλει σκετα ξυραφια. Δεν υπαρχει απο οτι βλεπω διαθεσιμο το μπαστουνι. (κοστιζε απο οτι θυμαμαι γυρω στα 10-12 ευρω) Το εχω κι εγω. Κανει πολυ καλη δουλεια και δεν εχω ουτε μια γρατζουνια στα ενυδρεια (ολα με αμμο ή αμμοχαλικο ψιλο). Με μαγνητη παλιοτερα εκανα γρατζουνιες στο πρωτο ενυδρειο μου. Μετα καθαριζα με τηλεκαρτα (πολυ καλη λυση), αλλα δεν εφτανε το χερι μεχρι κατω στο μεγαλο ενυδρειο και με βολεψε το μπαστουνι αυτο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος τζαμιου (απο μεσα) και αλατα | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 03-09-12 08:55 |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
μαγνητης στο φιλτρο για να στεκεται | redman88 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 23-07-11 10:14 |
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 04-02-11 15:09 |
Σπασμενος μαγνητης σε 2213 | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-05-10 12:37 |