|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στα υπολοιπα ειμαστε σχεδον οκ. εξωτερικα φιλτρα εχουν καταργηθει για εμενα... ![]() ![]() παιζω χρονια με εσωτερικα diy και δεν εχω προβλημα ποτε. το φιλτρο που εχω τωρα χωραει πολυ βιολογικο υλικο, αλλα και παλι θα προσεχω της μετρησεις και θα δουμε... οσο για την θερμοκρασια θα το κοιταξω μιας και μου μιλας για βαθμους γυρο στο 25... οποτε προχωραω και βλεπουμε. φυτα καθε τοσο παραλαμβανω και στηνω. παρελαβα λιγη moss και ανουμπιες, κρυπτοκορινες και αναμενω κι αλλα... ------------------------- παιδια επιδη εχω αρχισει και ψαχνω.... εχω στο μυαλο μου αυτες τις γαριδες... ![]() ![]() ![]() προσπαθω να κανω επιλογη για το ειδος που θα κατοικισει κυριος το ενυδρειο.... Red Sakura garnele Yellow fire garnele Orange SakuraRed bee mosura Black bee mosurablue tiger Zebra garnele θα ηθελα την γνωμη σας και αν καποια ειδη μπορουν να συνηρπαξουν.... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-03-13 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
54 λιτρα φυτεμενο για γαριδες!!!! | thanasis76 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 23-10-08 17:56 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |