|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο έχω φυτά και θα βάλω και άλλα την επόμενη εβδομάδα όπως java moss, riccia fluitans και άλλα κατάλληλα για γαρίδες.
Οι Malaya χρειάζονται παρόμοιες παραμέτρους με τις Red cherry και μου αρέσουν γι΄αυτό θέλω να έχω κι αυτό το είδος στο ενυδρείο.Είναι και αρκετά ανθεκτικές όπως είπες για τυχών λάθη μου μιάς και είμαι αρχάρια στον κόσμο των γαρίδων. Κατά καιρούς μερικοί συνχομπίστες είχαν αυτές τις γαρίδες στα ενυδρεία τους.Μηπως έχουν ακόμα; Αν δεν βρώ τελικά υπάρχει κάποιο άλλο είδος με παρόμοιες παραμέτρους και ανθεκτικότητα με τις red cherry; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη Caridina sp. "Malaya" | mixalis p | Γαρίδες του γένους Caridina | 21 | 05-02-12 14:00 |
Νεο ενυδρειο με rainbow fishes | Αγγελική | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 6 | 19-11-11 18:44 |
Τετρα rainbow σε νεο ενυδρειο | tzav | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-10-10 19:42 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |