|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σέβομαι απόλυτα ότι μου γράφεται και σας ευχάριστο..στο μαγαζί που τα πήρα μου είπαν ότι κάνετε λάθος αλλά εγώ το βλέπω από μονός μου ότι είναι στεναχώρα και ιδικά με τα skalaria..έχω αρχίσει και τα μειώνω σιγά σιγά τώρα έχω τα έξις ψαριά
Asst. Female Betta L ΜΟΝΟΜΑΧΙΝΑ....1 Blue Rainbow Guppy - Male ML......1 Βlack ballon molly L ΜΟΛΛΥ ΜΠΑΛΟΥ....1 Red Cherry Platy L KOKKINO ΠΛΑΤΥ....1 Lotus Swordtail ΞΙΦΟΦΟΡΟΣ .....1 Neon Tetra .....10 Red colour Tiger Barb ML ΤΙΓΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...2 Τiger Barb L ΤΙΓΡΑΚΙ...4 Black Veiltail Angel M ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟ...2 Leopard Angel L ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟ...2 Albino Corydoras ΓΑΤΟΨΑΡΟ Μ...1 gymnocorymbus ternetzi black....2 ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |