|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο βράχος έχει σίγουρα βιολογία. Τον αραγωνήτη αφού θα τον πλύνεις με γλυκό νερό φυσικά θα νεκρώσει. Αν θες μπορείς να κρατήσεις μία μικρή ποσότητα αραγωνήτη που θα τον πλύνεις με θαλασσινό νερό για να μη χάσει τη βιολογία και να μπολιάσεις με αυτόν μετά. Εσύ όμως πρέπει να κάνεις μετρήσεις πριν βάλεις ζωντανό οργανισμό.
Εγώ έχω αυτή τη πεταλούδα και τσακίζει τις απταίσιες http://www.liveaquaria.com/product/p...190&pcatid=190
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |