|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τις vallisneries.. να προσπαθήσω να βάλω τωρα υποστρωμα μόο στα σημεία που έχω φυτέψει? ένα άλλο θέμα που έχω είναι το εξής. Βασικά ίσως ειναι φυσιολογικό αλλα δεν ειχα ποτε κιχλιδες οποτε δε ξέρω... τα λαμπιντακια που εχω μεσα ειναι 2cm ... 7 στο συνολο και ενα ακομα 4-5cm... το θέμα ειναι οτι μολις περναει καποιος σε αποσταση 2 μετρα απο το ενυδρειο.. εφαφανιζονται ολα! ειναι φυσιολογικο? (σημερα κλεινουν βδομάδα μεσα στο ενυδρειο) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |