|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να σε κάνουμε υπόμνημα τα πιάνεις με λίγα λόγια και έχεις όρεξη να γράψεις πολλά!!!
Ακριβώς όπως τα λες Γιώργο είναι τα πράγματα τα συγκεκριμένα φυτά τα έχω διατηρήσει και χωρίς καθόλου λίπασμα όπως αναγραφή και ο platy αλλα επειδή χαμήλωσα τον φωτισμό με led έχω βρει μια ισορροπία εδώ και 2 χρονια με τον κυρίως φωτισμό του ενυδρείου να ανάβει για 2 ώρες και μια φορα τον μηνα περίπου λίγο λίπασμα με αποτέλεσμα να μην έχω αλγες και με τα φυτά να είναι σχετικά σε καλή κατάσταση , αυτή είναι η ισορροπία που έχω δει να μην μου δημιουργεί θέματα σε συνάρτηση βεβέ με τον φωτισμό που τους έχω . Οποτε θα δοκιμάσω και το flourish της seachem . τα φυτά που έχω πάντως έχουν περάσει και καλές μέρες με τα gapy ,gourami και τα neon καθώς είναι από τα πρώτα φυτά που αγόρασα και όσα επιβιώσανε από στιγμή που μπήκανε δίσκοι στο ενυδρείο και σταμάτησα να ασχολούμαι με την κηπουρική αν και δεν έχουν τις κατάλληλες συνθήκες φαίνονται να μην επηρεάζονται πλέον με τις αλλαγές χαμηλό φωτισμό e.t.c Ευχαριστώ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
Να και το δικό μου δισκάδικο | mcxatz | Δίσκοι | 39 | 10-06-11 23:08 |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |