Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #9  
Παλιά 25-10-11, 17:01
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-01-2010
Περιοχή: Ν.Κιλκις
Μηνύματα: 400
Προεπιλογή

βεβαιως και υπαρχη συνδεση.η εταιρια φερνη το καλωδιο 220 v σε μια κλεμα κατω απο το κουτι.
το φιλτρο εχει δικο του καλωδιο αλλα χωρις το φις το αρσενικο ασπουμε και κουμπονουν πανω στην κλεμα.μλπε και καφε καλωδιο οπως ξερουμε απο το 220 v.
το ιδιο ξεχωριστα ερχεται και το καλωδιο του θερμοστατη και αυτο ομως γυμνο χωρις φις δηλαδη.

εαν τωρα θελουμε να το βγαλουμε το φιλτρο η τον θερμοστατη καιο θελουμε να τον δωσουμε σε καποιον η βαλουμε σε αλλο ενυδρειο απλα παμε και αγοραζουμε ενα φις αρσενικο που μπαινουν τα καλωδια τα δυο στο φις αυτο.

εχει και κουμπι απο πανω εξτρα οn/of κοκκινο το οποιο κλεινοντας κλεινη μονο το ρευμα που παει στον θερμοστατη και φιλτρο.εαν θελουμε μπορουμε να βαλουμε εξτρα θερμοστατη παραδειγμα και με το που κλεινουμε το κουμπι αυτο κλεινη το ρευμα.

το υπολοιπο για το φως ρευμα μενη παντα ανοιχτο και ελενχεται απο τον χρονοδιακοπτη ο οποιος μενη παντα με ρευμα στης εισοδους του.

το ενυδρειο λεει πολλα.απλα ποσο το βρησκει ο καθενας ειναι το ζητημα γιατι η ferplast εχει σε ολους την ιδια τιμη αλλα οι εμποροι τι κανουν ειναι το θεμα και ποσο θελουν να βγαλουν απο τα συγκεκριμενα ενυδρεια.
γιαυτο παραδειγμα και τα star 120 180 kai 2 μετρα ειναι η κορυφη αλλα δεν τα εχει σχεδον κανενας.γιατι οι εμποροι εδω θελουν να βγαλουν τα τριπλασια και οχι διπλασια σε κερδος.

και ναι το φιλτρο βγαινη γιατι πιανει σε μερη που εχει ειδη ετοιμο το ενυδρειο για τρεις μεριες.αριστερα μεση και δεξια.
βγαινη και ο θερμοστατης που ειναι μεσα στο φιλτρο στο πρωτο μερος του κουτιου.πιασμενο σε θηκη τον οποιον τον τραβας και καθαριζεις οταν θες την θεση αυτη απο το πλαστικο φιλτρο.
-------------------------
το dubai εχει ακριβως τα ιδια απλα με μια διαφορα.
στο καθε πλαστικο που αποτελειται απο 3 μερη εχει στο ενα της λαμπες δυο τεμαχεια με το κλειδακι που κουμπωνη πανω στο ενυδρειο.στα αλλα δυο πλαστικα δεν εχει τιποτα.
η μαγκια ειναι ομως οταν ενας χομπιστας θελη περισσοτερο φως και ακουμε συχνα θα τριπισω η πως θα βαλω εξτρα λαμπα.... η εταιρια απλα βγαζη το ενα ακομη πλαστικο και αγοραζεις εξτρα βεβαια ετοιμο στης διαστασεις του το δευτερο πλαστικο με της εξτρα 2 λαμπες ολες παντα τ5 και με το κλειδακι κλειδωνης η ανοιγης αυτο το δευτερο πλαστικο.παντα εχει επανω και τον χρονοδιακοπτη δευτερο ετσι.ο πρωτος υπαρχη ειδη οταν το αγοραζεις το ενυδρειο.

και εαν καποιος θελη τρελο φως τοτε περνη και τριτο ετοιμο και εχει πλεον 6 λαμπες σε ολο το ενυδρειο τ5 με 3 χρονοδιακοπτες και κανεις εσυ μετα πως θες να ανοιγουν και ποτε και ποσες λαμπες.
και ενοειται οτι ειναι ποιοτικος ανωτερο απο το ριο που το κοντραρουν μερικοι, και εως τελευταια εδιναν και την ταιστρα δωρο (αλλα αυτο πιστεβω ηταν μεσα στην τιμη) απλα ντε και καλα δωρο.αυτο σημερα 2011 δεν νομιζω να ισχυει αλλα μπορω να μαθω σχετικα γληγορα τι παιζη σημερα με την αγορα αυτων των ενυδρειων.

και ενοειται εχουν ετοιμες υποδοχες απο πισω να κοψεις που φευγη ενα πλαστικο κοματι και εμφανιζεται το κενο που μπαινη οποιοδηποτε εξωτερικο φιλτρο θερμοστατης και οτι αλλο θες. εγω προσφατα αγορασα το fluval fx5 το οποιο οπως γνωριζετε εχει πολυ πολυ μεγαλο σωληνα και φοβιθικα οτι δεν θα χωρουσε.αλλα ενοειται οτι χωραει και περναει και το καλωδιο του θερμοστατη απο διπλα.και ενοειται οτι ολες οι υγρασιες φευγουν μεσα στο ενυδρειο γιατι εχει ας πουμε νεροχυτες και ριχνουν το νερο μεσα και οχι να τρεχη με το που συκωσεις το καπακι αυτο στο cayman 110.
για το dubai δεν εχει καπακι να συκωνεται αλλα 3 διαφορετικα μερη και επιλεγης το πρωτο για να ανοιξη.τα αλλα δυο ειναι κλειδωμενα και ανοιγουν με το κλιδακι.
δες τε εδω λιγο πως ειναι το dubai

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gemen : 25-10-11 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? Gladiator Αρχάριοι γλυκού νερού 4 01-08-11 09:06
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα petraras Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 11 16-05-11 03:14
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? Troll Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 0 22-01-11 12:50
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? drypes Αρχάριοι γλυκού νερού 3 24-04-09 21:21
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? scissorhands Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού 12 08-03-05 08:18

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:09.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,06865 seconds with 14 queries