|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Kiriles εγω εδωσα 25 ευρω για το καπακι ..
![]() Δες τι υλικα πηρα εγω... 1) pexi galss 1) δυο μικρα χερουλια 1) Μια λαμπα ετοιμη (αυτη που βαζουν στις κουζινες) 1) Σιλικονη 1) 4 μικρες πλαστικες γωνιες 1) Ενα απλο τζαμι μικρο μακρυ.. (για λογους ασφαλειας) κατω απο τη λαμπα Να κανεις μια βολτα στο Praktiker θα τα βρεις ολα φτηνα... Δεν χρειαζεται ουτε βιδες (μονο τη λαμπα να τοποθετησεις πανω στο πλαστικο για να μην πεφτει κατω) μονο κοληματα θελει.. .. Δες πως εφτιαξα εγω το καπακι ... Κοιτα τις φωτο.. Ελπιζω να σε βοηθησα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S. εχει παρει το ματι σας πουθενα myxazin? | mixalis24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-02-09 13:04 |
L46 HYPANCISTRUS ZEBRA περιπου 4cm με τιμη 210 euro | WILD_RIDER | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 13-01-08 01:47 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
Μονος η συμβιωνει? | serifios | Bettas | 14 | 10-01-07 17:35 |
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ? | pficrx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 12-03-05 21:42 |