|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε για αυτό το λόγο είπα "θα δοκίμαζα την τύχη μου"
![]() Από εκεί και πέρα, το έχω δει να δουλεύει. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει κάτι. Όπως προφανώς ξέρεις, το ότι πέτυχε σε κάποιους δεν σημαίνει ότι θα πετύχει σε όλους. Όσο για Danios και Tetras (εκτός από πολύ μικρές)....σε 60εκ μήκους ενυδρείο εγώ δεν θα το πρότεινα σε κανένα. Μικρά ψαράκια που χωράνε άνετα αλλα γρήγοροι κολυμβητές που είναι κρίμα να τα περιορίσεις τόσο. Η επιλογή πάντα φυσικά είναι δική σου!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαφορες προτασεις για tiger barbs | bebeto | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-11-10 21:55 |
80 ΛΙΤΡΑ με barbs | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 2 | 01-02-08 00:05 |
dwarf gourami+tiger barbs.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 01-12-07 19:47 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-07 15:18 |
Tiger Barbs | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 17-11-06 20:22 |