|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Prokroustis;524148 Κουμπάρος του δεν είναι κάτι μου διαφεύγει...
![]() και ξαδερφος και κουμπαρος!!!! ![]() ![]() κωστα τα λογια σου μου δινουν δυναμη !!!!!!!! ![]() εεεεεε δεν παιζομαστε ειπε οτι σε ενα νεροποτηρο ρακι βαζει ενα κουταλακι μελι
σε μετρια φωτια- εαν το θελετε ελαφρυ, απλως το ζεσταινετε λιγο, εαν το θελετε βαρυ το αφηνετε να σιγοβραζει δεν πρεπει να περιεχει το αλκοολ γλυκανισο (ουζο) αλλαζει την γευση. αντι για ρακι, βαζουν τσιπουρο, τσικουδια εγω βεβαια ειμαι κατα της- αλόγιστης- πόσης ρακομελλου- μου θυμιζει το ουζο με πορτοκαλαδα που καποτε πιναμε και μας εδωσε το στομαχι στα χερια Ενα-δυο σφηνακια σε παγερες μερες ΝΑΙ, ΟΧΙ για να "φτιαχτουμε"
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |