|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα
το απόγευμα αγόρασα μια ομαδα red cherry και μετα από προσαρμογή 1,5 ώρας της εβαλα στο γαριδοενυδρειο μου 20 λιτρων μαζι με αλλες red cherry. τώρα πρόσεξα ότι μια από τις νέες ηταν αυγομένη και απέβαλλε αυγά πράσινα. από όσο ξέρω τα αυγά είναι κίτρινα καθώς δύο από τις παλαιες μου κατέβασαν εδώ και μια εβδομάδα αυγά από τη σελα στα πόδια. το ενυδείο τρέχει πάνω από χρονο και έχει μόνο red cherry. Ξέρετε που οφείλεται το κατεβασμα αυγών (stress??) και γιατί είναι πράσινα?? ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |