|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω εμπειρία από τέτοια ψάρια και προφανώς δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για να σου απαντήσει αλλά το κείμενο που μας παραπέμπεις νομίζω ότι απαντάει στην ερώτησή σου...
...Ακόμα και πολύ πιο μεγάλα ψάρια δεν μπορούν να πλησιάσουν την περιοχή που προστατεύουν οι γονείς. Γι αυτό η καλύτερη λύση είναι να τα κρατούμε μόνα σε ένα ενυδρείο, ή σε μεγάλο ενυδρείο με άλλες μεγαλόσωμες κιχλίδες... ...Σε γενικές γραμμές πρέπει να πούμε ότι δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουμε μια ομάδα από αυτά τα ψάρια σε ένα ενυδρείο που είναι μικρότερο από 120 - 150 cm. Σε πιο μικρά ενυδρεία είναι προτιμότερο να έχουμε ένα ζευγάρι... ...ο χαρακτήρας τους δεν είναι ο κατάλληλος για να τα βάλει κάποιος σε ένα ενυδρείο με άλλους κατοίκους... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβατοτητα ψαριων | jiraiya | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 18-07-10 17:30 |
συνδιασμος ψαριων | mixalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-09-08 13:08 |
Συμβατοτητα ψαριων | n01r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-07 12:26 |
Συμβατοτητα ψαριων | peace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-10-07 10:18 |