|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΚΑΠΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.
------------------------- ενταξει δεν ξαναγραφω με κεφαλαια. ακομα και στο forum αρχαρια ειμαι........... ------------------------- τελικα μπορω να παρω αυτα η υπαρχει φοβος διασταυρωσεων δεν εχω καταλαβει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 12-11-10 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |