|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικια μου ειναι πολυ ντροπαλη κ παθητικη, ισως επειδη ειναι καινουρια. Στην αρχη πηγε να κανει κατι τσαμπουκαδες στο φαϊ αλλα την εστρωσαν οι αλητες οι ροδοστομοι. Ελπιζω να ξε...ψαρωσει συντομα
![]() Παντως ολη μερα εξω ειναι δεν κρυβεται απλα δεν διωχνει τα αλλα λιγο οταν την ενοχλουν οπως φαινεται κ στο βιντεο. Βουδας. Φιλε αν τους εβλεπες στην αρχη θα τους ελεγες μωβοστομους τωρα... Ειναι πιο κοκκινοι απο ποτε. Μεγαλη βελτιωση ειδα με το ξυλο. Το PH μου ξεκινησε απο 8 κ κλασσικα ειχαν πεσει να με φανε αλλα σιγα σιγα με αλλαγες 50-50 απιονισμενο με τα φυτα κ με το ξυλο τελευταια μετρηση εκανα κατω απο 7 (εχω στικς οποτε δεν ξερω αν ηταν 6,8 ή 6,9). Σκληροτητα γυρω στο 4. Αμμωνιες δεν ξερω. Ειδα παντως οτι ο ancistrus εχει μεγαλη.... παραγωγη κ γι'άυτο παρηγγειλα το μεγαλο φιλτρο. Ελπιζω να στρωσει εγκαιρως σε παραλληλη λειτουργια με το υπαρχον εσωτερικο. Σωστος για τα φυτα , ευχαριστω ![]() Αυτα τα φυτα που αναγνωρισες ειναι υδροφιλα ή υδροβια? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | On_Klik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-09 13:34 |
Amazon black water aquarium | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 28 | 10-07-09 20:42 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
τρύπες σε amazon sword... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-06-06 14:55 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |